Sensor Certifikat

Sensor certifikat

Information

Ved levering af ny sensor foretager ThermIT kontrolmåling af sensor før levering. Der dannes et sensorcertifikat som gemmes på sensoren i webportalen sålænge at kunden anvender sensoren.

Sensorkontrollen foretages i klimaboks og kontrolleres op imod DANAK akrediteret kontrolmåleudstyr.

Hvis du vil se dit sensor certifikat, så skal du logge ind på webportalen og finde den afdeling sensoren er placeret i. Herefter vælger du menuen SENSORER og finder den sensor du vil se certifikatet på og så trykker du på linket DOWNLOAD ATTEST.

Cetrtifikatdownload

Vi anbefaler sensor kontrol for hver 12 mdr.